Terberg Meeneemheftrucks

Hoekstra Truck en Trailer service maakt onderdeel uit van het servicenetwerk van Terberg Kinglifter.

Wij verzorgen niet alleen reparatie onderhoud van de machine maar hebben tevens de mogelijkheid om U nieuw en gebruikte machines aan te bieden. Daarnaast beschikken wij over een verhuurvloot waardoor U flexibel kunt werken.

Terberg Kinglifter meeneemheftrucks zijn geschikt voor o.a. volgende activiteiten:

Distributie van dranken

Met de  Terberg Kinglifter meeneemvorkheftrucks kan (kostbare) lading van dranken snel en efficiënt worden geleverd. Onze compacte modellen zijn vooral handig bij gebruik in drukke stedelijke gebieden, maar ook in uw eigen magazijn.

Landbouwprodukten

Een Terberg Kinglifter met grote wielen en diewiel-aandrijving is de perfecte keuze voor leveringen op de boerenerven. Met een hefcapaciteit van maximaal 2500 kg kunt u gemakkelijk grote zakken met bijvoorbeeld meststoffen verwerken.

Bouwmaterialen

Onze meeneemheftrucks kunnen voor het gebruik op de bouwplaats worden uitgerust met grote wielen en 4-wegbesturing en met een hefcapaciteit tot 2500 kg kunt u zelfs zware pallets met bouwmaterialen aan.

Distributie van gasflessen

Met een hefvermogen tot 2500 kg kunt u zware pallets met cilinders snel en veilig laden en lossen. Als u veel aflevert in stadscentra, is een van onze compacte units een uitstekende keuze, deze hebben een hefcapaciteit van 1500 kg.

Recycling

Terberg Kinglifter is handig voor gebruik op plaatsen waar geen heftrucks voorhanden zijn.

Hoogvermogen kinglifter

Hoogvermogen Terberg Kinglifter

Meer informatie

Universele Kinglifter

Universele Terberg Kinglifter

Meer informatie

Compacte Kinglifter

Compacte Universele Kinglifter

Meer informatie

Wilt U meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust met ons contact op.

Klik hier