Over ons

Historie

Johan Hoekstra directeur/eigenaar van Hoekstra Truck & Trailer Service bv   is de derde generatie Hoekstra werkzaam in de transport branche.

Johan is na het doorlopen van een technische (auto) opleiding, begonnen aan zijn bedrijfswagen opleiding bij Wierda in Joure. Na hier jaren werkzaam te zijn geweest in diverse functies, was de tijd rijp om de overstap te maken naar de werkplaats van het familie bedrijf Hoekstra Idskenhuizen bv.

Het familie bedrijf is o.a een transportbedrijf met een dertigtal combinaties voor nationaal en internationaal transport. In de tweede helft van 2010 is de droom van Johan werkelijkheid geworden en is hij sindsdien directeur/eigenaar van Hoekstra Truck & Trailer Service bv.

Inmiddels is het werkaanbod zo gegroeid dat er meerdere monteurs werkzaam zijn, deze groei is voornamelijk te danken aan de mond op mond reclame, waardoor er steeds meer transport bedrijven bij Johan hun onderhoud en reparaties laten uitvoeren. Bovendien heeft Hoekstra Truck & Trailer Service bv zijn werkgebied uit gebreid met het vernieuwen en repareren  van banden, hydraulische systemen en meeneem heftrucks. Daarbij zijn er 2 volledig ingerichte service wagens standby 7 dagen in de week en 24 uur per dag.