Reparatie & Onderhoud

Voor storingen en pechgevallen (ook onderweg) is Hoekstra Truck & Trailer Service  zeven dagen in de week en vierentwintig uur per dag bereikbaar.

Wij beschikken over uitgebreide universele testapparatuur waarmede vrijwel alle truck merken kunnen worden uitgelezen en eventuele storingen kunnen worden verholpen. Als aanvulling op deze testapparatuur is er een volledige Wabco set aanwezig, waarbij alle Wabco componenten kunnen worden uitgelezen en storingen verholpen kunnen worden. Inmiddels werkt Hoekstra Truck & Trailer Service  alweer twee jaar met deze apparatuur en zij zijn volledig getraind, waardoor er voor Hoekstra Truck & Trailer Service geen geheimen meer bestaan.


Onze diensten zijn o.a. :

APK voor vrachtwagens
Wij zijn niet merk gebonden en zijn een neutraal APK station, daarom bent u bij Hoekstra truck en trailer service  aan het juiste adres om uw vrachtwagen APK te laten keuren. Voor een afspraak kun u bellen met 0566 621050

Controleer uw kenteken:  

Mobiele Service Truck 

U kunt vanaf nu gebruik maken van onze mobiele servicetruck. Van banden wisselen tot het oplossen van storingen, wij kunnen u overal helpen met de flexibiliteit en snelheid die u van ons gewend bent. Zowel in Nederlands als daar buiten. Vanzelfsprekend kunt u nog steeds terecht bij onze werkplaats in Grou. Maar met deze service zijn we overal dichtbij en bieden wij u een oplossing voor uw problemen onderweg.

Wilt u meer informatie over deze mobiele service, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Johan Hoekstra te bereiken op:
06 46078179 of 0566 621050